Loop jij hier tegen aan?

Je kast hangt vol met kleding waardoor jij het overzicht verloren bent. Je weet niet wat bij je past en wat je kunt combineren met elkaar. Je bent niet meer tevreden met je kleding kast.

Om dit gevoel te veranderen moet je je eigen stijl ontdekken, weten waar je voor staat en anders naar kleding leren kijken.

Samen kunnen we dit veranderen.

Maar, het kan ook anders

  • je niet meer op zoek hoeft te gaan naar hetgeen wat je tevreden zal maken, maar dat je weer verliefd wordt op de kleding items die je al hebt.
  • je precies weet wat je wilt uitstralen en je daarnaar kunt gaan kleden.
  • je (weer) meer zelfvertrouwen krijgt in de kleding die je draagt.
  • je eindelijk de rust vindt die je zocht

01

Alles uit de kast

Haal alles uit je kast, ga langs elk item. Stel bij elk item deze vraag:

Past het bij me? Voel ik me hier helemaal mijzelf in? Zou ik dit morgen meteen aan willen?

02

Zelfvertrouwen

Houdt alleen kleding waar je goed bij voelt. Het is ontzettend belangrijk dat je kleding aantrekt waar je zelfverzekerd in voelt

03

orde

Als je nu in je kast kijkt, dan zie je alleen kleding waar je oprecht heel blij mee bent. Hang alle kleding op soort of kleur terug zodat je meer overzicht hebt.

Wat kan je verwachten?

image00068

Op verschillende manieren kun jij je eigen kast gaan (her)ontdekken. Ik geef je Styling tips die je direct kunt toepassen waardoor er een wereld aan opties opengaat.

Mijn Styling tips zijn altijd concreet en toepasbaar op jouw eigen kledingstijl. Waardoor er meteen een verandering zal plaatst vinden in jouw kledingkast of in jouw manier van denken.

Je zult zien dat je weinig tot geen nieuwe kleding nodig hebt om tevreden te zijn met wat je al hebt.

image00092

Hi, ik ben Suzanne

Tijdens mijn studie ontdekte ik hoe bizar mijn koopgedrag was en hoeveel ik consumeerde. Ik had heel veel kleding, maar toch was ik niet tevreden. Het maakte me onrustig. Ik besloot het roer om te gooien…

Veelgestelde vragen

Nee zeker niet! We gaan juist kijken naar jouw stijl en op basis daarvan aan de slag met nieuwe looks. We shoppen juist in jouw kast.

Dat geeft helemaal niks. Als professioneel Stylist heb ik tijdens mijn studie geleerd om naar de mens en het kledingstuk te kijken. Niet naar mijn eigen smaak.

Ik ben er voor jou om  samen opzoek te gaan naar jouw stijl, en naar wat jou zelfverzekerd laat voelen. Zelf geloof ik dat het juist heel waardevol is om in jezelf te investeren. Mijn doel: jou zelfverzekerd laten voelen, omdat je het waard bent!

Dat hoeft niet maar als je wilt kan ik je wel tips geven welke items een toevoeging zouden zijn voor je garderobe. We gaan juist opzoek naar je eigenstijl en gratis shoppen in je eigen kledingkast.

Aangezien ik met pakketten werk mag je vooraf betalen nadat we mail contact hebben gehad. Twijfel je nog of wij een goede match zijn, dan kun je ook vrijblijvend een mail sturen. Dan kunnen we bijvoorbeeld bellen om te kijken of we bij elkaar passen.

Hoe lekker is het om met een frisse start te settelen in je nieuwe huis. Je kunt er voor kiezen om van te voren aan de slag te gaan of na de verhuizing.  In beide gevallen kun je mooi met een frisse kast beginnen in je prachtige nieuwe huis.

je mag mij mailen en dan kijken we samen welk pakket het beste bij je past. vervolgens plannen we een bel afspraak in zodat we elkaar kort leren kennen. Op basis daarvan prikken we samen een datum voor een van de pakketten.

Zie het als een investering. doordat wij samen aan de slag gaan met je kast, zul je zien hoe waardevol het is en hoeveel kleding je niet meer hoeft te kopen omdat je tevreden bent met wat je hebt. Ook gaan we aan de slag met allerlei verschillende nieuwe outfits!

Pakket 1, Shopping List kost €175

Pakket 2 een Closet Session bij jou thuis kost €349

Een Combi deal kost €470

'De volgende ochtend kon ik bijna niet kiezen wat ik aan zou doen van enthousiasme!

Door Suzanne's goede tips, kon ik er meteen mee aan de slag' - Malu

Pakketten

€175

shopping list

personal shopper

Je wilt duurzamer gaan shoppen, maar heb geen idee waar je terecht kunt met jouw wensen. Of je hebt simpelweg geen tijd om te shoppen, omdat je een eigen bedrijf hebt of je hebt een druk gezinsleven

Dan ben ik er voor jou. Ik ga op zoek naar jouw wensen!

 

€349

closet session

1 0p 1 Styling Session

Je kast hangt vol met kleding waardoor jij het overzicht verloren bent. Je weet niet wat bij je past of wat je kunt combineren met elkaar.

Je bent niet meer tevreden met je kleding kast.

Om dit gevoel te veranderen moet je je eigen stijl ontdekken, weten waar je voor staat en anders naar kleding leren kijken.

€475

combi deal

a tot z transformatie

Na een Closet Session ken ik jouw kast door en door, en is het heel waardevol als ik een Shopping List voor je maak.

 Hierdoor wordt het plaatje compleet en sta jij tevreden voor de kast.

reviews

Wat anderen zeggen over Subb studio

Wat gebeurt er als niet aan de slag gaat met je kast...

  • Je garderobe blijft een struikelblok.
  • Je blijft kleding kopen die je uiteindelijk niet gelukkig maakt.
  • Je kunt niet optimaal genieten van de kleding die je al hebt.
  • Je draagt elke dag hetzelfde.

Ik geloof dat het anders kan!

Het is tijd om jezelf een cadeau te geven, het is tijd om een moment voor jezelf te hebben, jij bent het waard om in te investeren.

contactformulier

Boek nu jouw pakket