Ik help jou van ontevreden weer verliefd te worden op jezelf waardoor je je kracht en waarde kunt kleden.

Mi

Herken je dit?

1

je kast hangt vol met kleding

2

je weet niet hoe kleding kunt combineren

3

je weet niet wat bij je past

image00024

Maar het kan ook anders...

  • je niet meer op zoek hoeft te gaan naar hetgeen wat je tevreden zal maken, maar dat je weer verliefd wordt op de kleding items die je al hebt.
  • je precies weet wat je wilt uitstralen en je daarnaar kunt gaan kleden.
  • je (weer) meer zelfvertrouwen krijgt in de kleding die je draagt.
  • je eindelijk de rust vindt die je zocht

"Nu ik mijn kledingstijl kan definiëren heb ik meer zelfvertrouwen."

– Malu

Duurzaamheid, slow living, zelfvertrouwen en ontwikkeling

Hi, ik ben Suzanne

Tijdens mijn studie ontdekte ik hoe bizar mijn koopgedrag was en hoeveel ik consumeerde. Ik had heel veel kleding, maar toch was ik niet tevreden. Het maakte me onrustig. Ik besloot het roer om te gooien…

Veelgestelde vragen

Nee zeker niet! We gaan juist kijken naar jouw stijl en op basis daarvan aan de slag met nieuwe looks. We shoppen juist in jouw kast.

Dat geeft helemaal niks. Als professioneel Stylist heb ik tijdens mijn studie geleerd om naar de mens en het kledingstuk te kijken. Niet naar mijn eigen smaak.

Ik ben er voor jou om  samen opzoek te gaan naar jouw stijl, en naar wat jou zelfverzekerd laat voelen. Zelf geloof ik dat het juist heel waardevol is om in jezelf te investeren. Mijn doel: jou zelfverzekerd laten voelen, omdat je het waard bent!

Dat hoeft niet maar als je wilt kan ik je wel tips geven welke items een toevoeging zouden zijn voor je garderobe. We gaan juist opzoek naar je eigenstijl en gratis shoppen in je eigen kledingkast.

Aangezien ik met pakketten werk mag je vooraf betalen nadat we mail contact hebben gehad. Twijfel je nog of wij een goede match zijn, dan kun je ook vrijblijvend een mail sturen. Dan kunnen we bijvoorbeeld bellen om te kijken of we bij elkaar passen.

Hoe lekker is het om met een frisse start te settelen in je nieuwe huis. Je kunt er voor kiezen om van te voren aan de slag te gaan of na de verhuizing.  In beide gevallen kun je mooi met een frisse kast beginnen in je prachtige nieuwe huis.

je mag mij mailen en dan kijken we samen welk pakket het beste bij je past. vervolgens plannen we een bel afspraak in zodat we elkaar kort leren kennen. Op basis daarvan prikken we samen een datum voor een van de pakketten.

Zie het als een investering. doordat wij samen aan de slag gaan met je kast, zul je zien hoe waardevol het is en hoeveel kleding je niet meer hoeft te kopen omdat je tevreden bent met wat je hebt. Ook gaan we aan de slag met allerlei verschillende nieuwe outfits!

Pakket 1, Shopping List kost €175

Pakket 2 een Closet Session bij jou thuis kost €349

Een Combi deal kost €475

"Tot nu toe krijg ik elke dag wel een complimentje over mijn outfits. En dan niet “goh wat leuk”, maar “je ziet er zo als jezelf uit, maar dan next level

Pakketten

€67

Ontdek je Kast

online cursus

Ik leer jou in 10 dagen je eigen kast te transformeren zodat jij altijd iets hebt om aan te trekken. Hierdoor voel jij je zelfverzekerd, krachtig en weet je precies waarvan je gaat stralen.

€99

shopping list

personal shopper

Je wilt duurzamer gaan shoppen, maar heb geen idee waar je terecht kunt met jouw wensen. Of je hebt simpelweg geen tijd om te shoppen, omdat je een eigen bedrijf hebt of je hebt een druk gezinsleven

Dan ben ik er voor jou. Ik ga op zoek naar jouw wensen!

 

€249

online closet session

1 0p 1 Styling Session

Je kast hangt vol met kleding waardoor jij het overzicht verloren kwijt bent. Je weet niet wat bij je past of wat je kunt combineren met elkaar.

Je bent niet meer tevreden met je kleding kast.

Om dit gevoel te veranderen moet je je eigen stijl ontdekken, weten waar je voor staat en anders naar kleding leren kijken.

reviews

Wat anderen zeggen over Subb studio

Styling advies, eerlijk kopen, duurzame keuzes

Wat gebeurt er als niet aan de slag gaat met je kast...

  • Je garderobe blijft een struikelblok.
  • Je blijft kleding kopen die je uiteindelijk niet gelukkig maakt.
  • Je kunt niet optimaal genieten van de kleding die je al hebt.
  • Je draagt elke dag hetzelfde.
  • Je wordt niet gelukkig van je kast

Ik geloof dat het anders kan!

Het is tijd om jezelf een cadeau te geven, het is tijd om een moment voor jezelf te hebben, jij bent het waard om in te investeren.

image00005

contactformulier

Boek nu jouw pakket