Wanneer ik terugdenk aan mijn eerste stijl die ik tof vond was dat punk 😉 Ik vond het tof omdat het zo extreem was, broeken kapot, veiligheidsspelden aan de rok en gaten in je panty. Na deze stijl kwamen er nog zoveel stijlen voorbij, totdat ik 15 was en mijn eigen zakgeld ging verdienen door mijn bijbaantje. 

 

Al snel merkte ik dat shoppen mijn nieuwe hobby werd, elke week wel even de stad in en een goede aanbieding scoren. Daardoor ging mijn stijl alle kanten op, klassiek, boho, sporty, minimalistisch, flowers&printjes, vintage en toen toch weer klassiek. 

 

De afgelopen 3 jaar heb ik stapje voor stapje ontdekt dat dit alles mij zoveel onrust gaf, een volle kast met allerlei stijlen en niet weten wat ik aan moet of waar ik me helemaal Suzanne in voel. Onder andere door mijn studie (Fashion&Design) ontdekte hoe bizar mijn koopgedrag eigenlijk is. Het gevoel hebben dat het nooit genoeg of goed is. 

 

Door dit te doorbreken ging ik echt op zoek naar wat mij blij maakt en wat mij voldoening biedt. Voor mij is het belangrijk dat mijn kleding tijdloos en kwaliteit heeft. Hierdoor kan je het keer op keer dragen, combineren met elkaar en geeft het mij rust. 

 

Elke stap is een stap, inmiddels ben ik op het punt om een Capsule Wardrobe te creëren met de elementen die mij rust geven en blijdschap. 

 

Wil jij ook deze rust? Wil je niet elke dag overweldigd raken door je kast? Wil je dat je blij bent met wat je hebt? Dan geef ik je de tip om op zoek te gaan naar je eigen stijl en ik help je daar graag bij! Laten we samen op avontuur gaan.