Van onrust naar JOY in jouw kledingkast

Ik leer jou in 10 dagen je eigen kast te transformeren zodat jij altijd iets hebt om aan te trekken. Hierdoor voel jij je zelfverzekerd, krachtig en weet je precies waarvan je gaat stralen.

Ben jij dit?

StudioKijk-231610361920243

"Nieuwe kleding kopen gaat je niet helpen om tevreden te zijn met je kledingkast"

6

Stel je voor...

dat je kledingkast weer tot leven komt, je geen nieuwe kleding nodig hebt, je blij bent met wat je hebt en je eindelijk de rust hebt gevonden!


Neem vandaag de stap & schrijf je in

"Wat ik van Suzanne heb geleerd daar ga ik heel mijn leven plezier van houden."

Cursus inhoud

Opdracht 1: Kast opruimen

Je gaat op zoek naar kledingstijl, elke kleding item gaat door je handen en je stelt bij elk item eisen. We gaan echt terug naar jouw basis. Zodat jij beter weet waar je voor staat en wat bij je past

Opdracht 2: Basis outfit

Stap voor stap leer vanuit je persoonlijke kledingstijl een basis outfit te creëren. Dit is een belangrijke stap, omdat je hier leert wat jouw kracht is en welke outfit daarbij hoort. Ook leer ik je nieuwe outfits te maken waardoor je altijd wat hebt om aan te trekken.

Opdracht 3: Combineren kun je leren

Zie kleding als een stuk stof in plaats van een item. Je leert creatief te zijn met je eigen kleding en nieuwe looks te maken. Je ontdekt ontzettend veel nieuwe outfits in je kast waardoor je altijd iets hebt om aan te trekken.

Opdracht 4: Verhouding & kleur

Met een paar handige Styling tips ontdek je wat kleur voor je kan betekenen. Bijvoorbeeld hoe je ergens de aandacht op kunt leggen, of hoe juist de aandacht verlegd. Door de Styling tips op zak kun jij zelf nieuwe combinaties ontdekken waardoor er een wereld voor je opengaat.

Opdracht: Shoppen in je kast

Met alle nieuwe inzichten op zak geef ik je nog wat laatste tips hoe je kunt gaan shoppen in je kast! Aan het einde van de rit heb jij een kast waar je verliefd op bent en heb je geen nieuwe kleding nodig.

"De parels in jouw kledingkast wachten op je om ontdekt te worden"

Hi, ik ben Suzanne

Als kind was ik altijd met mode en kleding bezig. Ik maakte moodboards, tekende en ontwierp mijn eigen kledinglijn, bedacht meerdere keren per dag nieuwe outfits en trok deze dan ook aan. Eigen kleding combinaties maken of modeshows organiseren deed ik het liefste . 

Tijdens mijn studie ontdekte ik hoe bizar mijn koopgedrag was en hoeveel ik consumeerde. Ik had heel veel kleding, maar toch was ik niet tevreden. Het maakte mij onrustig…

Veelgestelde vragen

Vrijdag 10 juni start de cursus en het is klaar op zondag 19 juni. Deze cursus is te volgen via een besloten Instagram account. Hier krijg je alleen toegang in wanneer er betaald is en je kunt 2 maanden nadat de cursus is afgelopen in de groep blijven.

Je hebt 2 maanden na de cursus nog toegang tot het Instagram account. Daarna wordt iedereen verwijderd zodat er ruimte is voor de volgende groep.

Met deze cursus heb je te maken met een mega deal. Want dezelfde kennis die je tijdens een Closet Session krijgt, krijg je nu via deze cursus.

Een Closet Session kost €349 en de cursus kost €67

Dat geeft helemaal niks. Als professioneel Stylist heb ik tijdens mijn studie geleerd om naar de mens en het kledingstuk te kijken. Niet naar mijn eigen smaak.

Absoluut! De cursus is zo gemaakt dat het van toepassing is voor elke kast, lichaam of wensen. We gaan juist kijken naar jouw persoonlijke stijl, kracht en waarde.

Jazeker! Hoe waardevol is het voor jou om je nog meer te verdiepen in je stijl, of aan de slag te gaan met kleur, verhouding en combineren. 

Elke dag ben ik bereikbaar. Jouw vragen kun je stellen onder de opdracht, zodat alle vragen op een centrale plek terug te vinden zijn. Daarbij kunnen we elkaar helpen met tips.

Ook zal er een Q&A sessie zijn op laatste dag.

Nee, zeker niet. Het meest duurzame item, is het item dat jij in de kast hebt hangen. 

Elke vrouw behaald succes na onze samenwerking!​

omdat de vragen die ik jou stel, jou verder helpen om van binnenuit jezelf te ontdekken. Hierdoor ontdek jij niet alleen nieuwe outfits maar ontdek jij wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt uitstralen.

& dit gaat jouw rust, tevredenheid en zelfliefde geven

Dit zeggen zij...

Een inzicht die ik had: wanneer je blij bent met de buitenkant dan voel je je van binnen ook blijer. Het geeft mij zelfvertrouwen om te dragen wat ik wil.

Majorie

Ik vond het eerst lastig om dit zonder oordeel te doen. Je denkt al gauw 'dat staat niet bij elkaar' of 'zo hoort het niet'. Maar als je zo blijft denken kom je nooit tot nieuwe creaties.

Miranda

Ik merk dat ik na de cursus meer ben gaan voelen en kijken naar wat ik leuk vindt , in plaatst van wat andere van mijn outfit vinden. Dit geeft rust!

Karlijn

Ik vind de cursus heel helpend en verhelderend. Ik sta met veel meer plezier voor de kledingkast en ben enthousiast over wat erin hangt. Door de cursus weet ik beter wat mijn stijl is en hoe ik kan combineren.

Ilze

Nog altijd als ik voor de kast sta dan denk ik terug aan jouw tips. Het is een investering voor het leven

Linda

StudioKijk-1601610361920241

Dit is jouw moment!

'Tot nu toe krijg ik elke dag wel een complimentje over mijn outfits. En dan niet “goh wat leuk”, maar “je ziet er zo als jezelf uit, maar dan next level”

Schijf je nu in!